martes, 7 de junio de 2011

L'exportació segueix tirant del carro davant d'un escenari de caiguda de vendes


Tornem a llegir-ho als mitjans ahir mateix : la economia catalana ha pujat les seves exportacions un 18% i l'espanyola un 16,5%.

Darrerament les notícies econòmiques ens ho estan repetint : les empreses catalanes i espanyoles que volen ser competitives estan sortint a l'exterior.

Què cal? no gaire.

Només un producte de qualitat i a un preu ajustat; poca cosa més; bé i moltes ganes de pencar, és clar, donc la competència que ens espera és bastant ferotge .

Bona notícia davant a galleda d'aigua freda que ens va despedir la setmana passada a on segueix pujant la inflació, la confiança del consum i l'atur no acaben de recuperar-se tot i estar ja a les portes de l'estiu, i mentres és clar, es ressenteixen les vendes del comerç i el consum en general, que presenten en el darrer trimestre una davallada que trenca amb la dinàmica alcista, lenta però alcista, dels trimestres anteriors.

Esperem que el turisme ens doni un cop de mà; de fet, no oblidem que el Sol és de franc i cal treure'n el màxi profit.

Cal més confiança i si ens l'han de donar els de fora, bé perquè venen aquí a comprar el nostre Sol, bé perquè anem a casa seva a vendre'ls-hi els nostres serveis i productes, qualsevol de les dues opcions és bona si això fa pujar la confiança i dinamitzar el consum.


- Més info a :



No hay comentarios: